TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Isnin, 10 Mei 2010

Akmal @ colouring contest...

Semalam... Akmal join colouring contest anjuran Mc'd Permas Jaya.
Akmal ngan kekawan sek dia je ada 30 org yg join...+ pelajar2 Nuri.
Aku pun x harap sgt dia akan menag....sesaje lah join spy dia biasa ngan benda2 mcm ni,
alhamdulillah dia dpt sesuai kan diri...


penuh kusyuk ngan tekun gak dia mengaler ...



haaaa perasan tak Dekya kat sbelah tu... dia pun bz kaler2 gak.. hahahahaaa
ni support kat abg lah ni konon nye...


sempat gak aku snap antara para peserta pagi tu... colouring ni wat kat Jusco.
pkl 10pg ktorg dah sampai cni. ksian gak Akmal penat.... sbb mlm tu ktorg bru sampai dr Mersing.
dkt pkl 2ptg gak bru settle bg2 hadiah smua... bila dah lapar +++ mgantuk +++ penat....
mengaruk & melalak lah plak si bujang aku ni... hahahaha dah lah tak menang..... ksian dia ...
dlm kete mkn burger Mc'd.... sampai umah je pengsan ....
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz




5 ulasan:

mamalieyna berkata...

takpe tak menang pun..ambik pengalaman ye akmal! ^_^

noradzlina.kamdani berkata...

xpe..bole cuba lg

Ayu Hussien berkata...

thanxs ye anty2... hihiiii

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

tak menang takpe janji semangat nak join tu yang penting.


Ayu ! lamanya tak borak kat FB kan ?

Hapi berkata...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

hai kekawan mama...tq