TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Selasa, 8 Jun 2010

BoRinG nYe !!!

wah dah boring tahap gaban ni!!!
nak upload gambo x bleh... dr smlm lg.
dah le aku skang jarang ber'blogging...tp time ada cite...
nak upload gambo x bleh plak.
hhhuuuuwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

mgu ni dah start cuti sek..yeaahhaaa...
maybe Jumaat / sabtu ni aku nak g jejalan ngan family..
huhuuu best nye! dah lama x bwk anak2 jejalan ni,
cuti2 msia 4\5 hr ke,... kan best.
g mandi manda ke... g zoo ke..( apakah??? )
tp tempat msih dlm pbincangan, tgk bajet arr ..hahahaa...
lg pun hubby outstation ni.
x sabo rasa nye...sejak ada Dekya dah lama aku x jalan2 jauh.
doa kan lah ada rezeki kami yek...
nanti bleh ar aku cite pape yg patut kat blog yg x seberapa ni..

wokey lah... bengkek masih terasa ni.
harap2 klau jd ktorg anak branak jejalan,
x wat hal lah utk upload gambo nanti ekkk...
bye!

3 ulasan:

mama_iris berkata...

waaa...semua org nak p bcuti neh...bestnya.....nurul paling2 untung pon,tunggu la anniversary bln 11 neh....:-)

mamalieyna berkata...

ciannye...huhu..kite lak bz..taksmpt nak boring..tp curik masa sket ni..lalala..

nape tokleh upload eh..herm..takbest kan n3 tanpa piccas..huhu..

hope impian kan jd kenyataan..amin.. ^_^

Ayu Hussien berkata...

hihiii...
nsb ada korang, tenang sikit hati yg sakit ni.

hai kekawan mama...tq