TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Rabu, 7 Julai 2010

Award dr 'dhr'.. thanxsss!

wah dpt award lg.
yeahaaaaa....
tp ada syarat tau.. sila scroll ke bwh.


1. Anda mesti memuji pemberi award ini:

"dhr"
-dia ni seorg yg selamba je org nye..bleh d katakan org yg kuat smgt,
sbb aku tau lah serba sikit mengenai dia. hihiiii
skang dah rajin update blog, maklum le dah join d club mcm aku..sbg " housewife".
sejak2 dah menetap d Sudan ni
skang pun aku rs dia dh rajin nak cba2 memasak...btul tak ekk? huhuuu

2. Bagi award ni kat 10 blog yang lain:
mmmm nak bg 10org gak ehh..sape ek aku nk bg homework ni???
tu pun klau korang rajin ... wat lah ehh..

mama_iris, mamalieyna, Kak lin, Ami, Hajar, mummy_Ayu, kak marina anne, ....JasLin, nasazfrog

3. Beritahu mereka mendapat award:
ok...

4. bagaimana anda digelar blog yang best dan great:
 rasa nye dulu je kot sbb rajin bloking & hapdet.. skang dah tak lg..
huhuuuuu





1 ulasan:

mamalieyna berkata...

alamak..kena tag daa..^_^..byk lum tempek award2 ni..hehe..

hai kekawan mama...tq