TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Jumaat, 25 Mac 2011

Salam ketemu lagi...

setelah kian lama aku tak ber'blog ni...
sampai nak menaip pun dah tak reti nak taip ape..
lama tu tgl kan alam blogger ni.

byk cite nak story morry...tp tak myempat nak nak wat smua tu
kisah suka...gumbira...duka pun ada..hik3x...kelako pun ada tau..
ceehhh! mcm lah bz sangat ...tp...mmg tak myempat dah..

so jom layan gambo akmal ms g autoshow mgu lps.
ekceli byk gak gambo dia posing tp line hr ni ntah pape
susah benor nak m'upload...merajuk gak nyee..( ye ke...?)



baekk punye posing tau..
tgk ar tang kaki dia,
ada gaya jadik model tak?...hihiiii

muka sememeh jek...dah ngantuk kot time ni..


ni ape hal plak mgigit jari...lapo ke?
huhuuu





***pssttt.......................
thanks ucu ijad bwk Akmal jejalan tgk autoshow ni.

dpt upload 4 kpg jek...
adussss bosannye menunggu.
kte jumpa lg len kali lah yek
InsyaAllah.





2 ulasan:

mummysyafie berkata...

akmal posing siap kaki jengket sikit. ada gaya jadi model..huhuhu

phentermine berkata...

Phentermine...

nice post thanks for sharing.

http://www.PhentermineHome.com/

hai kekawan mama...tq