TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Jumaat, 20 Januari 2012

n3 tAhuN bAru

salam 1 msia.. salam tahun baru..
walaupun dah agak terlewat..dh 20hb ni.. huhuuu
lama tul aku tak hapdet blog ni..dah naik bsarang..rasanye dah lbih 4 bulan.
ape tak nye aku kena stay kat wad sampai 58hr..
waktu tu aku pregnant 30mgu aku bleeding ..ngam2 hbs raya
rupa2 nye d dapati aku ada masalah uri d bawah @ plasenta privia type3..
mmm makne nye kena csor, xleh bsalin normal bila dah sampai masanye nanti.
huhhh suspen je dahle 2 kali branak dulu normal kali ni kena lalu 'tingkap' plak.
nak cite sbenar nye terlalu pjg..nak shortcut mcm tak real plak nanti..heheeee
dan bmula lah aku jd senior kat wad tu..sampai lah cukup kandungan 38mgu.



dan ini lah hasil nye...
pd 22hb Nov 2011 jam 1.10tghr lahir lah putera hati mama ni
yg d beri nama Radhi Aiman Arif seberat 3.25kg.



ms ni lah Aiman ptama kali d dlm dakapan mama..
mcm tau2 aje mama pegang trus nak myusu


waktu pagi hr ke2 kat wad Aiman d urus kan oleh 'misi'..
ntah ape pesyen rambut gaknye d buat
hehe..perasan tak, terpacak tu rambutnye..
dah kenyang..lena ar tido
biasa lah nama pun baby....


ini lah dia permata hati aku n hubby,
Akmal, Alya & Aiman.

dah tak tau nak cite n taip ape lg
nak kate takde idea tak jugak,
sbenarnye mcm2 cite nak d kongsi tp tak tercite lah pulak
yelah lappy pun pjm org..hehe..ipar aku py leeee
nak dok ngadap lama2 segan lah kan.

wokey lah nanti ada ms aku try curik2 masa
m'hapdet lg blog ni.



3 ulasan:

mamalieyna berkata...

haiii..salam tahun baru 2012..~ lama menyepi kan..tahniah atas kelahiran new baby... kite pun dah bernew baby...lewat sebulan dr ayu lah..

welcome new baby!

nasazfrog... berkata...

ayu tahniah yer...

nasazfrog... berkata...

ayu tahniah yer...

hai kekawan mama...tq