TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Isnin, 29 Oktober 2012

Contest : Banana Boat Ultra Protect FACES SPF50.


Salam... 
tetiba teringin plak nak join sama 
Contest :  Banana Boat Ultra Protect FACES SPF50.
yg d anjurkan oleh babyibu 
berakhir pada 31hb Okt 2012.
walaupun penyertaan ni last minit, harap2 ianya penyertaan yg btuah..
Insyallah.



sejak dh smgu ni cuaca mmg panas
berbahang rasa nye
tuari ms raya haji ank2 pun sbuk  mandi kolam
bgtu meriah
haaaa klu ada Banana Boat Ultra Protect FACES SPF50
bleh ar mgelakkan 'sunburn' kannnnn.. heheee
xde lah 'gelap' bby mama yg gebu ni..
ngeeee3...




memandang kte ni tinggal d malaysia yg beriklim khatulistiwa
rasa nya mama Ayu bleh cuba product ni ..hanya RM32.90 (60ml)
bleh lah halang sinar uv terus memancar ke kulit kan.....

so kat cni serba sikit info mengenai Banana Boat Ultra Protect FACES SPF50 :

Banana Boat Ultra Protect FACES SPF50 dirumus untuk penggunaan harian yang ringan dan berpanjangan, serta diperkaya dengan pati tumbuhan dari asam jawa, kapas dan stevia. Diuji secara hipoallergenik dan dermatologi, produk Banana Boat lulus Ujian Sinaran Matahari dan mempunyai perlindungan Sun-Proven® terhadap sinar matahari. Selain itu, Teknologi AvoTriplex® Banana Boat menggabungkan:
  • Avobenzone, penyerap yang berkesan terhadap sinar UVA yang mengakibatkan kerosakan jangka masa panjang kepada kulit. Sinar UVA menembusi jauh ke dalam lapisan dermis dan hipodermis kulit untuk menyebabkan kerosakan jangka masa panjang kepada kulit
  • Penyerap UVB untuk melindungi dari kesan terbakar cahaya matahari. Tanpa perlindungan yang mencukupi, sinar UVB akan menembusi lapisan epidermis kulit, menyebabkan ia mudah terbakar bergantung kepada jenis kulit anda.
  • Ejen penstabilan sinar suria yang mengekalkan perlindungan berpanjangan dari pancaran matahari dan tidak mudah cair.

CONTEST YG BGITU SIMPLE SESAPE NAK JOIN
KLIK CNI UTK MAKLUMAT LANJUT.


                      

2 ulasan:

mamalieyna berkata...

good luck ayu~

eina lama dah bersara join contest or GA ni..huu~

Ayu Hussien berkata...

Thanxs Eina..lama gak ayu tak join ni

hai kekawan mama...tq