TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Rabu, 24 Oktober 2012

@ suKaNeka d Sek aLya

Salam... dgn kesempatan ni nak ucapkan
Selamat Menyambut Hari Rya Aidilaha.
Maaf Zahir & batin

nak share ckit cite isnin lps g sukaneka kat sek tadika Alya
menang acara bw gelung
bkn main gembira lg dia...
tido ngan piala tau tp tak de lah nak snap plak kan
kang menjerit lak ank dara mama sorang ni.
heheeee


time ni mama pun jerit
bagi sokongan " cepat...cepat...cepat"


sempat lak senyum time papa snap gambo
yahoooo..group Alya menang acara ni


acara rebut kerusi ni plak Alya tak menang
dia tkeluar 5 org terakhir
huhuuu mama plak yg kecewa
hikhik...nama pun sukaneka
mcm2 neka ada...ada gak bdk yg meragam xnak main game2 tu
pening cikgu2 ni nk memujuk
nsb lah Alya sporting pagi tu
yelah kami ank beranak dtg bg sokongan



riang ria bdk2 tadika





tu dia kami yg mjadi penonton d tepi pagar..
tp masing2 serius je muka ekkk
{ apakah yg d pkir kan tu... }
bby Aiman pun ikut ngan muka ngantuk dia tu



k jumpa lg d n3 raya haji nnti
salam...
selamat pulang ke kampung msg2
***hati2 memandu

 



2 ulasan:

mamalieyna berkata...

salam aidiladha~

comel je dia bertudung merah ^_^

Ayu Hussien berkata...

salam..
comel mcm mama dia kan...
hihiii

hai kekawan mama...tq