TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Khamis, 25 Februari 2010

2 mGu 1 KaLi...

Salam hr Khamis.... Selamat myambut Maulidur Rasul.... wah cuti lagi yek....
dah lma x hapdet blog ni...dah semak samun...bebagai2 ada... 
mcm farmville & cafe wold @ fb aku tu haaa dah lma tbiar...x tbela....
haahahahaa lgpun xde pembaca setia kot kat cni...
aku pun hapdet skadar utk kenang kenangan aku kelak... 
ni kira cite 2 mgu skali aku wat n3 ... 2 mgu lps g jejalan ke Mersing.. konvoi lah ni kekonon nye...

 

kami berkonvoi sbyk dua puluh....... ?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

jeng jeng jeng
DUA buah keta jek... hahahaaaa
urusan family xde lah pegi reramai....

  

awal pagi dah btolak... Dekya membuta je lah...

  

Bila dah selesai smua hal ...dlm pjalanan blik sempat sgh tepi pantai.. 
mlayan kehendak Akmal nak amik gambo... tak sampai 5 mnt pun turun keta.. 
mama pun tumpang posing.. hehehhhhh

  

 si bujang aku posing ni... 
halus sungguh pasir kat ctu,,

  

sempat ber'buai' kat dpn umah mak long Rozie...

  

ni lah dia mak long Rozie si Akmal... "beras" aku.. hehehhhhh

  

 mgu lps pye cite... saje jumpa kekawan sek... setelah 12thn...kini btemu smula.. ni je yg free waktu tu. lelain bz.. maklum lah memasing dah ada family..mcm2 xtvt kot.. tp tgh plan ni nak kumpul lg reramai... ntah bila gaknye ekkkk. dulu aku sek d Sek Men. Keb Ulu Tiram. JB....(97) ktorg ni x sekelas pun tp still bcontact...
hubby pun ikut skali.. memandang kan member2 aku ni dtg single ...mingle...
memasing tgl kan husband..hihiiiii tpaksa lah hubby aku mbawa diri...alahaiiiiii.......

  

Aku, Suria, Juliana & Raha jumpa kat Jusco Tebrau... ramai org waktu tu.... public holiday cny...

  

 dok borak sakan... bgosip bagai... hbs cite 12 thn lps pun kuar..walaupun ber4.... leka d buatnye. 
sampaikan Dekya yg tgh syok memain jatuh tlentang... tetiba hhuuuwwwaaaaaa...
Eh mcm kenal jek suara tu... hahahahah rupanye anak aku... hampeh btul... org bru mop lantai dia dok blari2..

  

dah nak blik bru teringat nak bgambo.. time tu lah bru sbuk nak setting camera lah... nak bukak hp lah...
ni klau jumpa yg lain2 lg mcm ne lah kecoh nye gaknye.. ngan yg bwk anak2 lg..uuiikkk mesti meriah...

  

nsb bek aku ni ada akaun FB.. bleh ar contact m'ngontact lg... klau tak lost trus gaknye... 
yg tkata..... miss uolssss my friends.......

 

dlm pjalanan blik sempat sgh M'cd... anak2 nak ice cream plak...
haaaa tu Dekya tu.... bkn dgn rela hati bdiri kat citu utk bgambo...
tp sebenarnye ada staff M'cd tgh mop lantai...
gaknye dia fobia td dah jatuh tlentang kat KFC...
so pandai plak myelamat kan diri dok kat kaki patung tu... heheehhhhh


4 ulasan:

Ieda Al-Habsyi berkata...

bestnyer, lama dah ieda tak lik jb T_T

mamalieyna berkata...

bestnyer jumpa kengkwn lama...! harus mcm2 cerita yg kuar kan..best2x..!

hehe...dekya tu, pandai pulak menyelamatkan diri..ahaks..cumel jek!

Ayu Hussien berkata...

ieda: bdr Jb dah byk prubahan... Kte yg dok Jb pun tkezut. Mamalieyna: aah syok dpt jumpa kekawan lama. Tu ramai lg yg x dpt join maklum lah cuti cny .. Dekya tu gembira sakan, tu yg x igt dunia sampai jatuh2 memain...

gO mi NaM berkata...

sweet blog..saya sudah jd follower blog ini yg ke 98..huhu..dtg blog saya tau..see u there..

hai kekawan mama...tq