TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Sabtu, 27 Februari 2010

JuSt CuCi MaTa JeK..

smlm public holiday sempena myambut maulidur rasul.. so kte org jejalan anak branak.. x ke mane2 pun...still dlm negeri.. hehehhhhh ingat nak g karaoke...tp smua tutup....lps pkul 7pm bru bukak...
mmg klau nak bwk anak2...slalu g Jusco jek lah... cuci2 mata jek. Akmal nak memain kat playground kat sna tp tutup plak... org lain pun nak bcuti gak ekkk... cian Akmal. so jejalan sambil bposing.... ala2 jakun gitu.. huhuuuu seronok aku tgk 2 bradik ni bpimpin tgn bjalan... dah beso x yah bdukung.... aku pun bdua2an ar ngan hubby...  mmmiiiaaaahhhaaaa...........?


 

pose ptama... yeahaaaa.....

  

 kedua.....

  

dah penat bjalan.. memasing "ngepau" ice cream... tak hbs pun sbb  perasa green tea.. hhhmmm last2 ke perut mama gak lah penyudah nye...lunch kat mane???...kat mane lg.... KFC leeee... feberet bebdk ni...

  

kat parking keta ni, hubby py keja soh anak2 posing kat keta org.. 
dia minat keta 'honda' ni.. tang mane dia minat aku pun x pasti...

  

dlm gambo x lawa... tp real lawa keta ni... hihiiiii

 

yek2 aje kan 2 bradik ni bpeluk2.... tp sebenarnye asik 'bcekau' jek. tu yg klau Akmal xde kat umah sunyi je rasa...sbb xde yg nak 'bcekau'... kah kah kah... lastly mama jek lah 'bcekau' ngan papa... huhuuuuuu

5 ulasan:

miemiey berkata...

ingatkan kete honda tu abahnya yg punya..pandai pose ye budak berdua tu...chantekkk car...

Ayu Hussien berkata...

miemiey: ktorg mmg minat honda, tp ntah naper dulu bleh 'tbeli' toyota..heheee

noradzlina.kamdani berkata...

mak dgn ayah bercekau lain he he he

mamalieyna berkata...

best sesekali jalan2 cuci mata..dh lak anak2 dh besar sket..lg best kan..^_^

Ayu Hussien berkata...

hehe pandai jek kak lin... Aah lah mamalieyna, syok bjalan skang sbb x perlu bdukung or tolak stroller lg... Dah bleh jalan sdiri, bpimpin tangan 2bradik tu.

hai kekawan mama...tq