TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Jumaat, 9 April 2010

aFtEr 12 YeArS....

salam Jumaat.... nak story morry, tp cite yg dah semgu blalu... x myempat2 nak wat n3 bru.
beryek2 bgambo tp card reader plak hilang. huhuuuu
gambo2 ni pun aku cilok dr fb tuan umah ms wat bbq mlm tu. bleh eh Jue..... 3 kpg jek aku cilok..
ni sbenarnye gathering ngan kekawan sek aku...setelah 12 thn x jumpa, gini lah rupanye. msg2 dtg bwk anak.
riuh gamat umah Jue, nseb bek tak roboh... mak2 bz bgosip...kisah2 lama & tkini...
anak2 plak bz "mengaruk"...dah mcm umah sdiri...


makan... jgn x makan....


hr bbq tu ujan... x ramai yg dpt join tp meriah lah jugak... di ambang 30an akhirnye kami dpt bkumpul smula.. hihiiiii mcm x caya plak..
gambo2 ni plak d snap Alya...anak tuan umah. terer ar jugak....walaupun blur sikit.
ni lah antara mak2 yg sudi hadir gathering mlm tu...
msg2 bgambo single mingle....mcm xde anak. hahaaaa ..dah anak2 btempiar....tak ingat mak dah...
cuma watie tu aje lah masih anak bdukung ...yek lah anak masih baby lg, tgu lah dah dpt kaki nanti..



ni lah dia... anak aku...dah jumpa kekawan x ingat dunia.. sampai btenggek kat atas si Danial.. gembira sungguh...
hai... mama pun gembira gak dpt jumpa kekawan sek mama ni..
ni x smua yg dpt join, klau smua ada lg best...bru advanture nak bgosip... huhuuuuuuu






4 ulasan:

miemiey berkata...

bestnya buat gathering....tingin juga buat tapi kawan2 jauh semua....huhu

mamalieyna berkata...

waah best ni..setelah 12 tahun baru berjumpa balik..mesti bercontect dr FB ni..hehe..

biasa la bila lama tak jumpa kan, harus mcm2 citer kuar! BEST! ^_^

noradzlina.kamdani berkata...

best kn dpt jumpa kengkawan ms skool dolu

Ayu Hussien berkata...

seronok ar jugak... bebagai cite yg kuar.

ape kata nanti kita wat gathering utk blogger plak. hihiiii

hai kekawan mama...tq