TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Isnin, 26 April 2010

PeNanGan JoM HeBoh @ DanGa BaY...

Jom...jom..jom... jom heboh...heboh... yeaahaaa... hahahaaaaa...
takde makne nye bg aku, walau pun tiap2 tahun aku mmg salah seorg pengunjung jom heboh ni....
tapi ok ar kan bleh sma2 heboh kat sna..
yg tak tahan nye sbb jalan 'jem'..bpusu2 org ke sna..
biasa nye klau waktu2 biasa bleh sampai dlm 40mnt kot tp smlm aku tsangkut dkt 2 jam..
sampai sna je mood dah hilang..hahahaaaaa

ni masa Melodi tgh bsiaran...d dpn pentas utama.


ni lah penangan nye jom heboh.. bderet2 jem... dr hgway kempas,
simpang sblum ke angsana dah start keta2 beratur...fuyoooo...


dah lah jem ..sangkut kat ctu stgh jam, rupa2 nye jalan tutup... dah kena pusing blik then kuar kat dataran jb...rupe nye area ctu ok walaupun jem tp still bgerak...
tu dia pintu msuk danga bay..lega je rasa nye akhir nye sampai.. hik hik hik...

dah x bleh tahan nak tgu jem tu utk carik parking... aku 3 branak turun dulu..
hehehhhh sempat lah gak cuci2 mata sementara tgu hubby parking keta. fuhh! jauh gak menapak.
mmg ramai gilerssss seh .... x dpt nak msuk gerai2 yg ada ...kena serbu aje..
thun ni aku x bgambo ngan mane2 artis pun...ntah lah ekk xde mood plak, gak nye dah penat dok dlm keta ms jem td, tp sian hubby dia yg drive tentu lg penat.....nseb bek dia x byk bunyi.. hihiiii
Dekya nak sgt jumpa "abg musang bjanggut"... alah si Fizo omar tu, tiap2 ptg dia tgk cite tu. tp xde pun...



so cuma layan gambo2 jalan jem aje lah ni ekkk...
bukti begitu hebat pengunjung2 jom heboh thn ni d Jb.
tak kira ar panas ke...ujan ke....sanggup bpusu2 ke sna.
huhuuuuuu


3 ulasan:

noradzlina.kamdani berkata...

ala...jb, xde jom heboh pun HEBOH GAK, meriah jek

episodkasih.blogspot.com berkata...

huhu..tu yang malas nak kesana..ingat nak g gak tapi sangkut kat bukit alif patah balik last2 g care4 je...

episodkasih.blogspot.com berkata...

salam..

ingat nak g gak..tapi dh stuck kat bukit alif trus patah balik last2 g care4...huhu

hai kekawan mama...tq