TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Selasa, 23 Mac 2010

TgK "JumBo"

Sblum start sek... Akmal pun dah hbs kan homework dia awal.
so aku ngan hubby bwk dia tgk wayang cite Jumbo Gajah Biru.
Dekya suka sbb "Jumbo" tu guna suara Akim Af..


tgk kat Leissure Mall Pelangi Jb jek. kat cni murah & x ramai org..


mama pun snap gambo aje lah... pedulik ape .. jakun pun jakun ar..
dlm wayang tu gelap,tu yg blur je gambo nyeee


dah hbs tgk wayang layan bebdk ni main game plak....



Akmal pe lg..x hbs2 ngan ketapi
k lah kte jumpa lg d lain n3.. Dekya dah melalak plak ni. huhuuuuu
*(real py melalak... kacau daun btul, bru mama nak ber'tenet' ni )

8 ulasan:

noradzlina.kamdani berkata...

rajinnye bwk bebudak tu g tgk wayang....

Ayu Hussien berkata...

bebdk ni pun sporting time tgk wayang... tu yg best

CRAZYBEAUTIFUL88 berkata...

akak bila nak bawak pun tak tahulah, masa x cukup

mamalieyna berkata...

wah bawak anak2 tgk wayang..main game pulak..so happy lah budak berdua tu..^_^..seronok tgk anak2 seronok kan..

mama_iris berkata...

best ke citer tu?khayra belum cukup besar nak dibawa ke wayang....layan dvd kat umah sajork la...heehe

Ayu Hussien berkata...

crazybeatiful88:
try lah curik2 masa layan anak2..

mamalieyna & mama_Iris:
dulu nak bwk bebdk ni suspen gak. takut tak reti dok diam. tp klau tgk kartun confirm dorang suka pye..
try ar..jgn lupa hapdet kat blog memasing. hihiiiii

mama_iris berkata...

feveret cerita khayra skrg ialah...."Halimah Jongang".....maakkk aiii!!

Ayu Hussien berkata...

ok ar tu mama_Iris.. ada gak feberet story. hihiii

hai kekawan mama...tq