TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Sabtu, 19 Disember 2009

AcAra MaKan MaKan...

mkn2 lg...mlm sabtu aku g 'jemputan bbq'..hihiii bleh gitu. bbq ni dstrategi kan oleh adik ipar aku si Mama Alisha... klau nak tau byk cite leh ar g jenguk blog dia. aku ni tumpang2 posing jek. mkn2 ni wat kat umah Kak Dilla. aku pun dtg 3 branak je, hubby ada 'emergency call'...ada keje, hahaaaaa mcm org keje spital plak..dan sepatutnye aku g kenduri umah abg aku....tp..........???????? aku tak cukup korum... hubby xde. Akmal g bjalan.....last2 rezeki aku kat bbq ni... alhamdulillah... kenyang...................



lps aku suap anak2 mkn, aku sempat gak tolong mengipas... "peace............"
nsb bek siang hr tu ujan so xlah bahang sgt...






haa!!! ni pak busu si Akmal, dah lapo gamaknyee....



lps mkn anak2 aku syok main kat dlm umah, alhamdulillah Dekya x meragam nak dukung jek..
haaaiiikkkk? apasal Dekya letak mainan tu kat Alisha? Akmal sempat posing tuuuu......



Sambil main2 Akmal sempat mkn chicken wing...ntah ape gaknye dia ckp kat Alisha tu?
Dekya plak mkn ape tuu??? snap gambo mcm wat iklan plak...






ni lah anak dara aku yg x suka bgambo, bila soh posing jek....mcm tu lah gaya nyeee.
pape jelah dik, asalkan x susahkan org..
anyway tqvm...... belanja mkn bbq mlm tu.

4 ulasan:

noradzlina.kamdani berkata...

dh pandai merangkak ank si ami tu? kejap nye dh beso

dhr berkata...

rajinnye ayu upload blog ni..byk gambar...aku da xsempat da nak upload.keje banyak!lgpun xde mood sb xde gambar nak tempek. e/time kuar mane2 asik lupe je nak bw kamera.

Ayu Hussien berkata...

kak lin:...bln 1 ni Alisha dah sthun...

dhr: aku mmg suka bgambo..hihiii
ni smua kenangan...nanti anak2 aku dah beso bleh tgk & baca kaletah diorg sdiri..

mamalieyna berkata...

waa mmg best mkn2 beramai2 ni..meriah gituw.. ^_^

hai kekawan mama...tq