TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Rabu, 30 Disember 2009

AkMaL GumBiRa..

Smlm Akmal start trial class... nseb bek dia dah biasa, x lah mragam... sbb sblum ni mmg htr dia utk kelas stp sabtu jek.... so dah kenal ngan teacher2 kat situ,
Teacher pun still ingat nama Akmal.....tp kat kelas Akmal ni d kenali sbg Radhi... trademark family ni.
dah pesan gak kat dia, bgtau teacher panggil dia Akmal... tp dia jwb ape tau... "Akmal ni dah penat ar ingat kan teacher tp teacher tu asik panggil Akmal ni Radhi jek".... hihiiii dah boring lah tu gaknye, mama ni asik tanye jek... yeklah kan anak ptama msuk sek tentu lah mama jakun ... " kat sek td teacher ajar ape?, teacher bg mkn ape?....ada kaler2 ke?... dah ada kawan?....nama sape?.... hhhaaaiikkkk mane lah x boring si Akmal ni, byk no soklan mama tye.. hehehh.. Alhamdulillah nampknye Akmal happy je, plak tu smlm blik x sabo2 nak singgah umah nenek dia, sbb anty amie dia ada belikan something...



Haaa ni lah dia feberet Akmal... dpt lak buku ABC, 123, clouring .. smua gambo2 Thomas & friends..
TQVM lah kat anty amie memahami kesukaan Akmal ni, klau dulu byk mainan je...so skang dah start sek kenal lah byk buku2 lak.. heheeee






Dekya pun dpt gak clouring book gambo princess... mama plak yg bkenan buku ni..
cantik gambo2 princess....



ber iya2 2 bradik ni kaler2... ntah ape ruper arrr gak nye..
layannnssssssssss
Mlm tu Akmal siap bwk tido buku2 tu, ingt nak snap gambo dia...
tp dgn aku skali ter zzzzzzzzzzzzzzzz




2 ulasan:

mamalieyna berkata...

anak seronok..kita pun seronok nk hantar anak g sekolah kan..hehe..

Ayu Hussien berkata...

waktu pagi...sampai jek ada senaman tau..lagu kanak2, seronok...

hai kekawan mama...tq