TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Rabu, 27 Januari 2010

BsDay @ SeK...

pagi smlm ktorg g htr cenderahati...jajan utk kekawan Akmal @ sek..
ni ms teacher pkenalkan Akmal....




ms kekawan nyanyi 'hp bsday 2 u'... Akmal tunduk malu2... hehehhhh
bila balik umah aku tye naper "..dia jwb ramai sgt girlpren dok dpn tu"
haaiiissh anak mama ni..





ni ms mbahagi2 kan jajan2 tu... aku bwk 50bgkus...

 

haaa comey jee... kekawan dok kat tangga tgu transport dtg amik..

 

Dekya plak amik kesempatan main gelungsor... ape dia kisah. huhuuuuu

 

lunch kat Restoran Habib... huhhhh angin kuat waktu tu...
hbslah rambut tpacak Akmal dah senget.. hihiiii

 

mlm nye plak aku msk mee kari...tp udang ngan kerang xde plak... so mkn aje lah..
anak beranak je yg ada... akak aku x dpt dtg, lgpun tgh mgu dia bz sikit ..nanti weekend dia akan dtg..

 

abai kan lah meja yg bselerak tu yek..
kari kat periuk pun aku snap gak. hahaaaaa

 

 

Dekya ngan Alisha sempat main pondok2... tp Dekya moody asik gado ngan Akmal je. Akmal plak x puas hati sbb cake xde... aku ada order cake tp utk celebrate hr sabtu nanti... mlm ni just mkn2 mee jek.. pagi tu pun atuk dah dtg dulu bc kan doa selamat utk Akmal..

 

wokey lah... jumpa lg d lain n3...


6 ulasan:

iedaLUVsham berkata...

eheheh!! comeinyer! sweet je :)

mamalieyna berkata...

pemalu ghupenya abg akmal..hikhik..! ^_^

noradzlina.kamdani berkata...

oooo ank buah mak long dh 5 tahun...ikram bln 3...

Ayu Hussien berkata...

ieda: comey ea..mcm mama di kan.. hihiii

mamalieyna: kat sek pemalu, tp kat umah dia lah "hero Malaya"

kak lin: jap jek rs dah beso kan...

ita cutevirus berkata...

hepi besday akmal...

wahhh... baru 5 thn da pandai malu ngan awex ek.. hikhikhik...


p/s: fishball & fishcake dalam kuah kari tu cam memanggil² jerk.. "meh la makan aku... meh la makan aku..."

Ayu Hussien berkata...

thanks ita...

teringin ke mkn mee kari tu?..
hihiiii

hai kekawan mama...tq