TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Sabtu, 2 Januari 2010

MenGaDa nYeee...

Dekya yg mengada... mlm smlm ni bru blik dr doa selamat bsday pak long Dekya... aku lipat kain bju yg agak blambak gak... dtg plak si gedix sorang ni mgacau....dok guling2 atas timbunan bju2 tu... dahle td kat umah nek Yam dia wat ragam, bila blik jek bleh plak tsengih2 kacau mama .....





mula2 jek konon2 nak tolong.... aaikkk sempat tsenyum simpul. ehhh ape motif gak nye tu..?



lipat sehelai skirt tu pye lah lama,... last2 dia sarung kat kaki... golek2...
ape2 jek lah nak asalkan kau bhagia.. gaknye dia boring abg Akmal xde.



sempat lah aku snap gambo bsday pak long kesygn Akmal ni,.... x snap byk pun...
aku xde mood mlm tu...boring.....hubby pun xde.
Smg pjg umur, ...dpermudahkan punca rezeki utk Along....



d mane ada cake bsday, d situ lah Akmal pun tumpang posing... potong cake. heheee
alah lg pun bkn nye org lain...





tgu turn amik cake tu...
Dekya yg tak sporting... btambah keboringan aku....
nak soh amik gambo ngan kakak  & abg spupu pun xnak....yg dia nak asik dukung jek. ?@#&*...



anyway....
alhamdulillah kenyang... menu mlm tu nasik ambang...etc

4 ulasan:

mamalieyna berkata...

alahai dekya ..meragam lak kt umah pak long yee..budak2 camtu eh, tgk mood jugk, mood mengada dtang habes la..hukhuk..

Ayu Hussien berkata...

dekya ni mood dia sukar d duga...

Asya berkata...

haa... rajinnya lipat kain...
mama ayu.. blh la join contest MY LITTLE HELPER...

**tgk la link contest tu kat blog sy... ok..TQ

Ayu Hussien berkata...

ok.. Asya, tq

hai kekawan mama...tq