TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Selasa, 19 Januari 2010

RinDu nYe Kat KoRanG....

Salam utk kekawan blogger ku... lama x hapdet blog ni... rindu ar kat korang...yg rajin 'mengomen' & klik2 Nuff aku tu. ( ntah ada ke tak yg sudi rindu kat aku..hihiiiiii). sejak smgu dua ni kebz'an melanda....

pagi td Akmal wat pmintaan sblum g sek.... nak mkn Kfc,... pepagi dah siap2.
pkul 11am dah sampai kfc tu... hasilnye ktorg lah customer yg ada d situ.... mcm biasa, suara anak2 aku je lah yg kedengaran....



 

ada gak snap gambo 2 bradik ni tgh mkn, tp takleh nak upload plak. ntah ape kena gaknye...
motif sebenornye si Akmal ni nak dptkan keta mainan .... kena lah beli chicky meal... Dekya plak pilih jam tgn barbie... asal kan korang gumbira lah yek anak2 ku...

 

 haaa ni motif seterusnye.... main gelungsor...

 

sampai sek awal, sempat plak si Akmal memain ngan kekawan dia...

 

plak tu ada mainan .... keteapi. "tun tun............."

kali ni n3 ...gambo jek, hikhikkk xde idea plak nak merepek meraban,.... jap lg nak g amik Akmal blik sek.
wokey lah kte jumpa lg d lain n3 yaaaa......



5 ulasan:

dhr berkata...

ala ko ni...da la lame xupdate,skali update xkan ini je?update la lagi yu.bosan ar...

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

perasan jugak Ayu takde sini takde kat fb..hehe.. kita sama-sama bz lah kann...

mamalieyna berkata...

waah awai2 pagi serbu KFC eh..hehe..anak2 punya pasal turutkan jua yee..janji happyy!! ^_^

hajar berkata...

wah..seronoknyer pepagi dh mam kfc...

Ayu Hussien berkata...

Dhr : rileksss tgh kumpul idea ni. hihiiii

kak Rina, MamaLieyna, & Hajar..
ktorg mmg smgu skali mkn KFC. hehehh

hai kekawan mama...tq