TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Selasa, 6 Oktober 2009

Layannzzz Awan Dania..

Mlm smlm agak sunyi sikit...Akmal g marhaban kat area umah nenek dia. hubby plak ada appointment, Dekya tak bp shat lps mkn ubat dia tido awal... xtvt mlm tu tgk tv aje lah. lps hbs tgk Bionik......tkr chanel lain. 'tertengok' cite Awan Dania 2 kat Astro Ria. sblum ni mmg tak pernah pun amik port tgk cite ni. rupa2 nye best ar........happening & kelakar.

Tergelak sorang2 aku d buatnye...tgk telatah si Dania yg gila2 + sempoi tu.....jual mahal plak si Benjy (Jehan Miskin) tu nak ngorat dia..huhuhu..... klau aku lah .......hahahaha.........(klau aje..) Sempat gak aku menepek gambo Scha ngan Jehan tu...
sblum ni aku suka gak tgk cite yg happening mcm 'cinta gila & renjis' (siaran Astro gak). mmm nampaknye kali ni kena ikut ar cite Awan Dania ni mgu dpn dan seterusnye....x sabo plak nk tau cite selanjutnye..hehehe. lg2 bila bab si Dania tu nak menyiku org.. dulu ms aku ngandungkan Dekya aku suka menyiku hubby...gurau2 manja arrr (poyo jek). takpe dah mintak maap pun...
hr ni sunyi lg arrrr hubby outstastion, ada meeting bsama Dato' Dr.Chin (Presiden MRCA) & CEO IS Ellite, mereka nak umumkan merchant bru yg akan tlibat dgn IS Programme Intrepreneur.
nanti aku update lg ttg tu. bleh guna id number & dpt diskaun seperti yg tertera d sticky mode paling atas skali........
ok jumpa lagi.........

3 ulasan:

POSH76 berkata...

i pun suker si scha ni..watak dia brutal & manja....tak suker yg ngada2 tu...hehe

POSH76 berkata...

i ok jer komen tapi naper tak publish yer....hehe

nurulhudaresad berkata...

hohoho.....tadi window neh tak kuar pon....skrg dh ok...meh kite mengomen sesama sendiri...

hai kekawan mama...tq