TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Jumaat, 23 Oktober 2009

Miela77 Aksi di Aidilfitri Contest

Ini Sticky Mode...n3 bru sila scroll ke bawah..

masih di mood raya lagi ni.. hehehe lg seminggu lg hbs ar raya erk.. bkn main lg kan raya sebulan tuuu.
tpanggil utk join contest Kak Miela77 ni.... sblum ni xde ar pulak gambo spontan yg bleh join... try je ek letak gambo Akmal ngan Dekya ni.. Contest bmula 16Sept hingga 16 Okt.2009 tapi kini d lanjut kan hg 23hb.Okt 2009'

Syarat2 nye pulak:
1: Uols perlulah menjadi follower Miela77 dan mesti add http://miela77.blogspot.com/ kat link kengkawan uols.



2: Uols perlu copy banner diatas dan tepek kat entri dan sidebar uols dengan linkback ke blog daku.-dah

3: Buat entri dan Uols tepeklah gambar Aksi Di Aidilfitri yang paling spontan dan cerita ttg aksi tersebut. Tak kisahlah aksi macam mana dan zaman bila janji spontan dan mencuit hati sesiapa yang melihatnya. Kemudian, beritahu daku kenapa uols perlu dipilih sebagai pemenang.



Gambar ni d rakam ms braya d rumah jiran lama mertua aku. waktu ni ktorg tgh fotografi... ala2 studio. ms tgh2 tgu giliran sempat plak Akmal ngan Dekya ni wat gaya begini & d rakam Busu diaorg. sambil2 wat gaya itu sempat gak Dekya bsuara....' hihihihi....hantu durian'.......konon2 nye Busu takut ar. ni terikut2 dr cite Geng Pengembaraan Upin & Ipin lah ni.... Rasanye kan Kak Miela77 pilih lah anak2ku ini... hehehe. sbb diorg minat cite Upin & Ipin lg pulak baner contest ni guna gambo Ipin....

4: Ceritakan apa yang uols tahu ttg Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal. Penceritaan yang kreatif akan meraih markah bonus.
Apa yg aku tau Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal ni d cipta utk menghindari dr penularan penyakit H1N1 yg sedang menular skrg. Antidot H1N1 ini diformulasikan oleh Dr. Wan Mahani Zainal Abidin Serologist, (Ex Research Development Petronas PRSS dan kini menjadi Penyelidik Chemicals/Kimia Bertaraf Antarabangsa serta Senior Business Advisor Dunita Corporate World. cara penggunaan nya juga mudah sapu d hidung utk melegakan pernafasan, boleh juga dtitis kan 2/3 titik ke dalam mulut atau ke secawan air suam utk menambah kan oksigen dlm badan, InsyaAllah.... Botol nye yg 'cute' juga mudah utk d bawa ke mana shj.

 
***Jdi pd kekawan yg nak try join Kak Miela77 Aksi di Aidilfitri Contest ni boleh lah dapat kan maklumat lanjut kat http://miela77.blogspot.com/

Dah byk gak contest yg aku join, hrp2 kali ni bjaya. huhu....saguhati pun takpe ar Kak Miela77....

1 ulasan:

Miela77 berkata...

Salam..datang menjelajah para pesertaku..semua okies..nantikan keputusannya..

gandakan penyertaan dengan setiap pembelian UK Antivirus bagi membolehkan anda dinilai dua kali..

Promosi terkini beli 3 botol UK Antivirus 5ml hanya RM55 termasuk poslaju..

hai kekawan mama...tq