TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Ahad, 8 November 2009

ciKgu..???

mgu ni n3 cite2 kaletah Dekya jerk. Akmal takde...........bjalan memanjang.
waktu aku wat n3 ni Akmal dah sampai Angsana..
Ntah mcm mana Dekya jumpa plak 'spec' aku ..
dia bleh mcuba .."mcm mama tak" sambil tu pandai dia mengadjust
mcm cikgu cikgi........



Dengan bju Upin & Ipin dia......





Haaa bru btul.. dah center pun.......hehehe. ada mcm 'cikgu Bedah'?
 ( dah takde nama lain )



time Dekya tak perasan jek cpt2 aku simpan spec tu, bahaya lah utk dia sbb ada power kan.
kang patah plak susah gak aku nak drive nanti.....
.mmmm takpe gak dpt spec bru, hihihi bleh g England Optical...dpt diskaun lg...

1 ulasan:

mamalieyna berkata...

hehe..ada gaya la cam cikgu bedah tu..hehe..sudah pandai ee, bahaya tu kecik2 dh mengetest spek yg ada power..kena simpan baik2 nih!

hai kekawan mama...tq