TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Jumaat, 20 November 2009

Setabah dia kah aku??? Haha...

Stp mgu..hari Jumaat pasti aku akan x akan ketinggalan utk m'ikuti kesudahan stp episod cite Nur Kasih.. Cite yg myentuh hati,...watak2 dlm cite tu baik2 belaka...tp Sarah tu aje lah yg kekdg mjd kan hati ni tak sabar nak biar pecah tembelang dia..hehe. Begitu tabahnye hati Nur sejak dr awal pkahwinan dia dgn Adam.. Dia tak d anggap isteri tp skadar isteri d mata keluarga shj... Stp mlm Nur berendam air mata, stp kata2 Adam menusuk hati nurani Nur, tp dia tetap sabar.. Hati & jiwa Nur d uji lg bila Adam berangkat ke Austaralia tp x bw Nur bsama...d tgl begitu shj selama 4 thn, bagai gantung x btali. keluarga plak m'anggap Nur ikut ke sna, malah Adam bkahwin bsama pilihan hatinye d sna.. Aduhai... Ksian Nur d madukan tanpa dberitahu. dah sedar kesilapan bru lah Adam blik Msia. Merajuk sketika gak Nur.. Tp bila nak bahagia, Katrina plak muncul... murni sungguh hati Nur, msih bleh menerima walaupun tkejut..
Alahai tak cukup ngan tu adik sdiri plak wat fitnah bkaitan dgn Aidil. Saat tu Nur bhadapan dgn masalah Adam hilang d India ketika outstation. Hhuuaaaa...sedih ar time ni, aku tak bleh tahan... Biras Nur yg pd mula nye tmakan hasutan Sarah, akhirnye tau juga pkara sbenar... Begitu murni gak hati Aliya dia sgp memaafkan Sarah... Lg pun adik kpd biras nye itu d anggap sbhgian family gak.. Wah bgus nye ipar duai, 'beras' biras smua muafakat tanpa beza org luar ke org dlm ke..., aku tak sabo nak tgu episod2 sterusnye. Tak sabo nak tgk Nur happy bila Adam kembali..tp adakah Adam akan kembali?.. setelah stahun Nur menunggu?.. Nur setuju ke bila Aliya izinkan Nur bsma Aidil?.. Aduh byk psoalan ni..smua nye bkaitan hati & perasaan.. So sama2 kita tgu mgu dpn... Hehe.. Dah mcm sinopsis gak ni walaupun rongak2..

7 ulasan:

mamalieyna berkata...

huhuhu...mmg meleleh gk air mata tgk episod semalam..seb baik tgk sorang jer, kalo tak en suami mesti perli..he'eleh tgk drama pun nk nangis ke?..hikhik..mmg aa menyentuh perasaan sungguh citer tu, tak sabar nk tunggu episod mggi depan..yuhuu.. :P

salmal's berkata...

heee.. tak sabar nk tunggu minggu depan ..

Ayu Hussien berkata...

hehe.. Smlm ayu msih bleh control lg.. Tp yg mgu lps, kalah emosi ni. Hahaha..meleleh gak air mata. Nsb bek hubby xde,.. Klau x dah kena ejek gak... Ape taknye x dpt bygkan perasaan Nur, tiba2 Adam brubah laku sblum outstation,d fitnah adik sdiri lg. Dahtu blaku 'bom' plak kat sna...dah le jauh.. Dpt tgk berita melalui tv je. Aduhai.....

dian berkata...

hehehe...aku da tau da ending die sb da bc sinopsis smpai habis..tp xnak reveal kat sini nanti potong mood ko nak tgk citer tu.

Ayu Hussien berkata...

aku dah tau gak tp tak feeling ar klau tak tgk kat tv. hihihi
kita sama2 tgk ar 27hb ni, episod akhir..

mama_iris berkata...

ayu....nurul plak emo gile tgk sarah just ckp "sorry" je kat alia ngan aidil.....hahaaaa.....rasa cam nak sepak je...

Ayu Hussien berkata...

hampeh ar pompuan tu ...sgp buat kakak sdiri mcm tu.. hihihi.
mesti mmg ada org yg mcm tu ekk. klau tak, tak lah d jadi kan cite...
hr ni saksi kan kesudahan nye...

hai kekawan mama...tq