TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Rabu, 18 November 2009

yek yek aje..

hhmmm ...krn ape dah jarang ber'blog'....ngan ber'fb' ...sbbnyee bln ni turn anak buah aku pakai broadband. hahahaha padan muka aku. klau tak..... ada ms tluang jek aku akan kemas Farmville aku kat Fb...skang ni dah x tbela ternakan dlm Farmville tu..  hubby plak kena wat keje dia kat cc, aku pun tumpang skaki ar,.. klau dah aku ikut maknanye bebdk ni pun ikut arr, ...memekak jek kat cc nsb bek bdk yg jg cc ni sporting..
hihii sori eh dik...



Akmal ngan Dekya pun amik tempat sorang satu, siap pakai "benda'alah" tu kat kepala memasing, mcm le bfungsi......dia tgk org sebelah pakai sbb main game dia pun nak try gak...hampeh btul....

 

yg Dekya plak beryek yek taip.........ntah ape yg dia taip gaknye...hihi..sambil2 tu dia nyanyi "ABC" tp tunggang langgang "ABC" nye...bdk sebelah pc tu pun ikut tsengih...hhmmm tu lah kaletah anak2 aku.
kjap jek dah beso.....mcm2 ragam ada....

2 ulasan:

mamalieyna berkata...

hehe..siap ke cc ye..saya belum menjebakkan diri ke arena berkebu tu, mls nk mula tkt gian nnti..hehe..waa anak2 dh besa ye.. :)

Ayu Hussien berkata...

hehe,.. Hasil hasutan member2 ar tu yg tjebak ngan farmville n world cafe kat Fb tu. Bila x dpt kemas tu smua...serba tak kena plak rasa. Huhu.... Hebat penangan b'tenet' ni sbenarnye, nsb bek hubby memahami,..

hai kekawan mama...tq