TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Ahad, 22 November 2009

KiSah AkMaL...

weekend ni tak ke mana2..hubby tak bpe shat. mcm biasa lah Akmal mewakili g jemputan kawin sedara atuk dia... ptg tu g jenguk Akmal, tak sangka plak baju bleh sama ngan Shahmi, jiran nenek akmal...........
syok main kete control dpn umah..sporting plak bila soh bgambo...



bawah ni plak ...aku sempat snap gambo Akmal tgh x larat sbb demam. tgh tgu giliran utk check up kat Hosp. Penawar Rabu lps. nsb bek ada sofa kat situ bleh ar dia baring......tgh kesejukan tu sebenarnye, waktu tu kat luar ujan. hehehe nak tau waktu tu gak aku kena 'sound' ngan hubby,..."amenda lah anak tgh sakit pun sibuk2 nak amik gambo"...hahahah padan muka aku....



gambo2 bwh ni plak gambo2 yg aku x dpt upload d n3 yg lps...
waktu aku daftar Akmal msuk sek sesi 2010.



Akmal akan dpt 2 set uniform, kasut + stokin, beg,....dan buku2. tu biasalah kan...
hahaha.... anak ptama ...nak msuk sek, mama yg jakun.



Ms mama daftar....isi form....& bayar yuran, bdk 2 bradik ni pun amik kesempatan main gelungsor yg ada kat situ... alahai nsb bek teacher sporting & dah kenal Akmal, klau tak malu jek. waktu ni pelajar2 dah blik so x lah mganggu.... suara dia jek yg dgr....siap minum air sbb dah penat memekak..







 Dekya pun sma tunjuk bakat...........

4 ulasan:

mamalieyna berkata...

hehe biasa la kaum ibu ni, apa2 nk snap gmbr kan..ok what..akmal pun nmpk senyum2 jer..hikhik..
*waa anak dh masuk sekolah ek, msti terlebih excitednye adalah ibunye..hehe..suke ek anak dh masuk sekolah..saya pn tak sabo, tp waa lmbt sesangat lg..^_^

Ayu Hussien berkata...

hihi...bengang gak waktu tu kena sound. nsb bek ms kat sek akmal dia x ikut naik. tu yg dpt snap skit.

hihii...
mmg excited bila msuk je sek...
teringat ms zaman kanak2 dulu.
mcm ne gaya gaknye Akmal nanti ...

dian berkata...

anak ko masuk sekolah mane ayu?

Ayu Hussien berkata...

Dian... aku register kat Smart reader Kids.

hai kekawan mama...tq