TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Jumaat, 13 November 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST

STICKY MODE...scroll ke bwh utk n3 baru.



BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy

Hadiah :

-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari Babyumishop
- 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre
Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker
Sponsor dari Moms&babyshop




Nama : Nur Alya Natasha Bt Rhadhiswan
umur : 2 thn 4 bulan.

Tertarik nak join contest ni, dah lama tak sibuk2 kan diri utk contest...tak menang pun takpe, nak memeriah kan jerk. Contest plak d anjurkan oleh uMiDaniSh tp dpt maklumat dr blog Kak Sal...& akhirnye aku pun cuba nasib. ni gambo Dekya....dia dah boring asal amik gambo jek kena senyum tu yg wat 'pesyen' mcm tu...pjg muncung bleh sangkut payung?...hihihi.
Hadiah dari sponsor2 plak menarik...hhmmm bleh dpt ke? mcm Babyumishop ada tawarkan produk2 breastfeeding,cloth diaper,set herba utk ibu2...tupperware pun ada tau. IT Boutique & Beauty plak ada produk2 ECPI, produk kulit Eumora Bar & juga pakaian wanita serta kanak2. mmm kat mom & babyshop plak ada tawarkan Babyland cloth diaper & jus mate5...cloth diaper cute2 belaka. hihi klau aku jus mate5, dpt bleh ar buang lemak2 yg ada ni...
so klau kekawan nak join contest ni baca lah syarat2 penyertaan d bwh ni..

Syarat Penyertaan:
- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda _dah
- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini_dah
- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda_dah
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish._ok
- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified) _ok

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)
Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)
Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)

- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini._dah
- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes._dah
- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.
Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.

Selamat mencuba ye kawan2....


1 ulasan:

mamalieyna berkata...

Good luck! besar ni dh pandai nk wat muke funny2, kan :)

hai kekawan mama...tq