TQVM pd kekawan yg sudi ikut blog Ayu.

Isnin, 30 November 2009

KeMaRuk FarMviLLe & CaFe WoRld....@ FB

hhuuhhhhh!!!
hebat btul penangan game Farmville ngan Cafe World @ FB... nak kena mengadap jek... tak jd ape d buatnye.. dok umah pun ada tugasan gak...tp klau dah start main game ni, mmg kemaruk d buatnye. klau x caya try arrrr.. hihii.....
Dah bmgu sbenarnye aku tgl kan Fv ngn Cw ni, ...dah x terurus... bila start smula, bkn main gigih arr... dah lah 'tenet' lembabsssssssss tu yg jd nye mcm mengadap jek ...tp x ngadap ape pun tgu loading pye lah uji ksabaran aku..bila tgh sdp menuai....nak harvest....tetiba plak.
"saving ur farm, pls do not close browser...." kekadang " pls refresh the page to continue".........
hampeh btul nak tgu....


Bila lambat nak harvest jek sbb..... tgl bsuh bju, myapu, mengemop,....sidai bju,...msak..suap anak2 mkn.... tido kan anak2... bukak jek layu plak.. hahaha takde ar dpt jd pekebun yg bjaya... last2 aku mternak ngan tanam pokok2 beso ajelah..lg senang bleh tgl bhari2...




hbs layu strawbery aku tu .... x sempat nak harvest pun. Pokok cheryy, plum, pomegranate, apricot, apple, orange.... lembu, kambing, rusa, ayam ...itik jek lah btahan...



Cafe world aku lg lah tak tbela. hiiii...



segan ar nak upload gambo nye.
ok ar layanzzzzzzzzzz..


3 ulasan:

mamalieyna berkata...

mmg dgr2nyer cam hebat penangannya nih! takmo aa mulakan..nnti kena marah ngn usband..kita layan blog je pun dh kena perli2..huhu..slmt berkebun! ^_^

dhr berkata...

that's why aku xpernah nak start.kalo da mule sure susah nak stop.aku ni kalo dpt main game mmg tak jadi keje la nanti.

Ayu Hussien berkata...

yap... btul2....
layan blog pun dah kena sound,
asyik nak snap gambo jek..
hihihii

hai kekawan mama...tq